Fatih Mobil
sidebar search EN

Dostluk Spor Yeni Sezona Hazır

Tamamı Afrikalı futbolculardan oluşan Fatih Belediyesi Dostluk Spor yeni sezon spor malzemelerini teslim alarak maç hazırlıklarına başladı.

Transfer vaadiyle kandırılarak ülkemize getirildikten sonra kaderine terk edilen Afrikalı futbolcular, onlara sahip çıkan Fatih Belediyesi tarafından kurulan Dostluk Spor çatısı altında hayallerini gerçekleştirme yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmanları birçok profesyonel ve amatör futbol kulüpleri tarafından takip edilen Dostluk Spor futbolcuları, böylece transfer olma fırsatı da buluyor. Tüm ihtiyaçları Fatih Belediyesi tarafından karşılanan Dostluk Spor oyuncularına Gençlik ve Spor Merkezi tarafından yeni sezon spor malzemeleri verildi. Forma, yağmurluk, çorap başta olmak üzere ihtiyaçları olan malzemelerini teslim alan futbolcular Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadı’nda antrenman ve maçlarına hız kesmeden devam ediyor.

BİZİ TAKİP EDİN

BÜLTEN