Fatih Mobil
sidebar search EN

Zabıta Memur Alım Sonuçları İlanı

Fatih Belediyesi Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ile Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yolu ile Zabıta Memuru alımında adayların, KPSS puanları ve sözlü sınav notlarının ortalaması alınmak suretiyle Sınav Kurulunca belirlenen başarılı asil ve yedek adaylara ait liste ektedir.

Yapılan Sınav sonucunda asil olarak kazanan adayların aşağıda yer alan belgeler ile birlikte  en geç 24Aralık 2018 tarihi mesai bitiminekadar Fatih Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne  şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Atama için öngörülen koşullara uymayan, gerekli belgeleri süresi içinde getirmeyen veya güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanan adayların atamaları yapılmayacaktır. Atanmış olsalar dahi,  atanma şartlarını taşımadığı tespit edilenler ile atanılan göreve geçerli bir mazeret olmaksızın süresi içinde başlamayanların atama işlemleri iptal edilecektir.

İlan olunur.

İstenilen Belgeler :

1) 2 adet vesikalık fotoğraf

2) T.C. Kimlik fotokopisi

3) Güvenlik Soruşturması formu (Form eksiksiz ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır.)

Güvenlik Soruşturma Formu İçin Tıklayınız.

Zabıta Memur Alım Sonuçları İçin Tıklayınız.

BİZİ TAKİP EDİN

BÜLTEN