Fatih Mobil
sidebar search EN

Barınak Hayvanlarından Caz Festivaline Bilet

Akbank Caz Festvali’ne katılmanın yolu 5 yıldır Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı’ndan geçiyor. Barınaktaki hayvanların bakımına yardımcı olan gençler festivale katılım hakkı kazandı.

Bu yıl 28’incisi gerçekleştirilen Akbank Caz Festivali’ne katılmanın yolu 5 yıldır Fatih Belediyesi’nin sevgiye açılan kapısı olan Yedikule Hayvan Barınağı’ndan geçiyor. Çeşitli üniversitelerde öğrenim gören 300’den fazla öğrenci festivale katılma hakkı kazanabilmek için Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı’nda yaşayan kedi ve köpeklerin bakım ve temizliklerine yardımcı oldular. Hem sevimli miniklerle vakit geçirmekten keyif aldıklarını hem de bilet kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen gençler, barınağın kendilerine huzur verdiğini daha sonra da gönüllü olacaklarını belirttiler.

BİZİ TAKİP EDİN

BÜLTEN